PVC Vliegengordijn

Plastic maakt je huis mooi


Je leest het goed. Plastic maakt je huis mooi. Echt waar. Ik heb het zelf mogen ervaren. Dat komt namelijk doordat ik op zoek ging naar een mooi deurgordijn voor in huis. Na een leuk online avontuur vond ik dan eindelijk welke ik wilde hebben: een vliegengordijn kunststof. Ook wel een PVC vliegengordijn genoemd. Een plastic vliegengordijn is er te verkrijgen in ontelbaar veel soorten en kleuren. Het maakt je huis echt mooi!

 

 Welke moet ik in hemelsnaam kiezen

Na een online zoektocht via Google kwam ik uit op Vliegengordijnencenter. Een mooie overzichtelijke site met veel categorieën aan vliegengordijnen en raamhorren. Zomaar een greep van de gordijnen die je daar kunt vinden: kattenstaart vliegengordijnen, kralen gordijnen, draadjesgordijnen, raamhorren, vliegengordijn caravan, vliegengordijn magneet, vliegengordijn hulzen én de vliegengordijn PVC. Een ruim assortiment waar jij vast kunt slagen. De verschillende soorten deurgordijnen zijn dan ook nog eens te verkrijgen in mooie kleuren en varianten.

 

 Vliegengordijnencenter

De site heeft een aantal USP’s die iedereen wel aan zullen spreken. Je krijgt namelijk de volgende dag al je bestelling in huis wanneer je voor 17:00 besteld. Ook geldt een gratis verzending v.a. €100,-, retourrecht binnen 14 dagen en de mogelijkheid tot veilig achteraf betalen. De deurgordijnen worden compleet en kant-en-klaar geleverd, voorzien van aluminium bevestigingsstrip met schroeven. De gordijnen zijn gemakkelijk op te hangen in je huis en mocht de lengte niet helemaal passen dan kun je ze handig zelf afknippen en mooi afronden.

Dat gaat simpel toch? Ik ben onwijs blij met mijn plastic vliegengordijn. Het vliegengordijn PVC vind ik van goede kwaliteit en heb ik voor slechts een paar tientjes aangekocht. Heb ik jou enthousiast gemaakt over een vliegengordijn kunststof? Let me know als jij er ook een aan gaat schaffen en voor welke je gaat kiezen.