Bouw je aanbouw simpel en snel met houtskeletbouw


Eén van de grote irritaties bij het bouwen van je eigen huis is dat het door allerlei omstandigheden tijdens de bouw langer duurt dan gepland. Dit betekent meteen ook dat het duurder is dan gepland. Hier heb je met houtskeletbouw prefab nauwelijks last van. De procedure is simpel en snel en het gebouw dat wordt neergezet is zeker niet minder origineel.

Geen moeilijke ontwerpen

Het ontwerp van een houtskeletbouw doe je stap voor stap. Eerst kies je uit één van de vooraf voorgestelde ontwerpen, of je geeft zelf je afmetingen door. Dit kan je allemaal uitkiezen uit een catalogus. Heb je besloten wat de afmetingen zullen zijn, dan kan je verder met het uitbreiden van het gebouw. Je kan dit zo veel of zo weinig doen als je zelf wilt. Door een keuze te maken uit een aantal extra’s kan je uiteindelijk een goed beeld krijgen van hoe het eruit komt te zien. En dit allemaal door binnen je budget te blijven.

Geen lange wachttijden

Kies je voor houtskeletbouw, dan heb je niet te maken met lange wachttijden. Terwijl jij op locatie de funderingen aan het leggen bent, wordt je gebouw in een grote hal samengesteld. Daardoor is er geen sprake van vertraging door weersomstandigheden of problemen op de locatie. Binnen 6 tot 8 weken kan je constructie al klaar zijn om te worden samengesteld.

Geen extra kosten

Vanaf het moment dat gebouw op locatie aankomt, kan het binnen een paar dagen al staan. De snelheid hangt af van de afmetingen van het gebouw. Omdat het van tevoren is geproduceerd en getest, is er weinig kans op vertragingen of extra kosten. En de kosten zijn minder. Een aanbouw kan je al aanschaffen vanaf €10.000. Zo kan je snel en gemakkelijk van je nieuwe ruimte gebruik maken.