Beachvlaggen bedrukken


Beachvlaggen zijn natuurlijk voornamelijk bedoeld voor zon, zee- en stranddoeleinden. Je kunt een beachvlag echter ook gebruiken voor beurzen en speciale evenementen. Wanneer je een beachvlag in de buitenlucht plaatst zijn meerdere factoren van groot belang; de kracht van de vlaggen en of deze bestand is tegen harde wind, de uitstraling van de vlag en uiteraard de omvang en het volume van de vlaggen. Met name wanneer je beachvlaggen wilt gebruiken voor commerciële doeleinden dan is de uitstraling van zo’n vlag belangrijk. Beachvlaggen moeten opvallen en duurzaam gebruikt kunnen worden.

Speciale bedrukking
Als organisatie of bedrijf wil je herkenbaar zijn. Jouw bedrijfskleuren en logo moeten duidelijk in beeld zijn, maar kan je hiermee ook de aandacht trekken van de omgeving? Om daar zeker van te zijn kan je je laten adviseren; wat zorgt ervoor dat mijn vlag opvalt tussen alle andere vlaggen? Welke bedrukking springt in het oog en hoe kan ik toch kort en krachtig de juiste boodschap overbrengen? Een beachvlag moet van veraf zichtbaar zijn en dat kan alleen door unieke bedrukking te gebruiken. Bij Vlaggenleverancier heb je de keuze uit diverse ontwerpen en een vaste lijn met mogelijke producties; zo komt jouw vlag er opvallend en uniek uit te zien.

Voor alles gezorgd
Naast het ontwerp, de bedrukking en de productie van de beachvlaggen is voor alles gezorgd; een flexmast, voetstuk en draagtas. Zo kan je eenvoudig beachvlaggen vervoeren naar meerdere plekken óók buiten het strand, waaronder dus beurzen en evenementen. Beachvlaggen bedrukken kan je samen doen met een ervaren partij, zodat je zeker weet dat jouw beachvlaggen gevonden worden. Daarbij kan je kiezen uit de formaten S (200cm), M (300cm) en L (400cm). De beachvlaggen kunnen enkelzijdig én dubbelzijdig bedrukt worden. Daarnaast kan je kiezen uit een rechte vlag, type druppelvlag en vierkante vlag. Afhankelijk van de toepassing kan in overleg gezorgd worden voor een bijpassende bedrukking.